Geboren 18-11-2013
Titel Champion
Drager Langhaar gen Nee
Drager Bluepoint gen Nee
HCM Negatief op 04-09-2017
Patella Luxatie Vrij, onderzocht op 04-09-2017 (dr. van Zuilen)
Bloedgroep A (AA)
Geboren 27-10-2017
Titel
Drager Langhaar gen Nee
Drager Bluepoint gen Nee
HCM
Patella Luxatie Graad 1, onderzocht op 26-10-2018 (Dr. Prof. Meij)
Bloedgroep A (Ab)

Ballyblue Bastet (Teddy) uit H Gr Ch Fernandez Szafirek x Gr Ch Balla Szafirek

Teddy is onze eerste Blauwe Rus! We hebben haar in 2013 opgehaald bij de fokker in Cork, Ierland.

Teddy is een lieve, rustige poes die graag op schoot zit en knuffelt, maar pas later begon te wennen aan vreemden. Ze blijft er nu bij zitten als er visite komt, maar een paar jaar geleden verstopte ze zich onder het bed tot de mensen weer naar huis waren.

Ze is enorm speels en was als kitten toch wel hyper actief te noemen!

Ze is een hele lieve maar ook wat overbezorgde moeder voor haar kittens. Als ze naar haar idee gevaarlijke dingen doen in de tuin gaan ze aan het nekvel mee naar binnen, en als de deurbel gaat maant ze de kittens zich te verstoppen. De kittens trekken zich echter weinig van haar bezorgdheid aan over het algemeen. 

 

Vader Fernandez

Moeder Bella

 

 

Alyona Czarskaya Kira uit Eur Ch Tyana Czar Luhezar x Alyona Czarskaya Nevesta

We zijn heel trots dat deze lieve dame is ons toevertrouwd door Cattery Alyona! Ik was al vanaf de eerste ontmoeting met haar vader groot fan van de alles winnende 'Louis' en ik was dan ook zeer verheugd dat we een kitten uit deze bijzondere combinatie mochten hebben! Een dag voor haar eerste verjaardag hebben we groen licht gekregen om een nestje met haar te fokken.

Kira is een ontzettend lief katje dat bruist van de energie! Ze begint nu langzaam steeds langer op schoot te liggen, maar eigenlijk heeft ze daar geen tijd voor! Ze is sociaal naar de andere katten, speelt graag, laat zich graag wassen en slaapt in de sokken la. Ze heeft een hekel aan autorijden maar ze doet het wel goed op de showtafel. Vooral als er een speeltje tevoorschijn komt!

Kira gaat steevast mee als de kinderen naar bed worden gebracht en laat zich dan aaien terwijl er wordt voorgelezen. Ze is dan ook de lieveling van onze kinderen.

 

Vader Louis

Moeder Neva